$(document).ready(function() { function monthToNumber(monthName) { const months = { 'ян.': 0, 'фев.': 1, 'март': 2, 'апр.': 3, 'май': 4, 'юни': 5, 'юли': 6, 'авг.': 7, 'сеп.': 8, 'окт.': 9, 'ноем.': 10, 'дек.': 11 }; return months[monthName]; } const events = $(".item-event").toArray().sort((a, b) => { const dateA = parseInt($(a).find('.date').text()); const monthA = monthToNumber($(a).find('.month').text().trim()); const dateB = parseInt($(b).find('.date').text()); const monthB = monthToNumber($(b).find('.month').text().trim()); if (monthA !== monthB) { return monthA - monthB; } return dateA - dateB; }); $(".thim-list-event").empty().append(events); });
Back

VK ACADEMY

Обучения, базирани на реалния опит и практика

Ние вярваме, че знанието и опитът не трябва да остават „затворени“, те трябва да бъдат споделяни. ВК Академия е правилния избор за тези от вас, които желаят да получат и надградят професионалните си знания и опит в областта на счетоводството и данъците. Знаем, че да се учиш е все едно да плуваш срещу течението: щом спреш, отнася те назад. Пътят на познанието и професионализма е личен избор – не можем да го изберем вместо вас, но със сигурност за тези които са направили истински този избор, можем да вървим заедно и напред по този сложен път, като го направим по-лек и приятен и съвместно намалим съпротивлението на течението.

ВК Академия е специализирана в организирането на присъствени семинари, уебинари и корпоративни обучения в областта на счетоводното и данъчното законодателство. Нашите обучения предлагат интересен микс от знанията и практическия опит на консултантите Велин Филипов и Калина Златанова – специалисти с изключителна професионална биография и натрупани в последните две десетилетия професионални знания и преподавателски опит.

Нашите обучения предлагат не просто суха теория, а множество реални практически казуси с техните решения и полезни съвети и мнения по актуални теми и проблеми. Корпоративните тренинги са съобразени с конкретните потребности и индивидуалност на съответната организация и са ориентирани към нейните специфични изисквания.

0
Години опит
0 K
Обучени курсисти
0
Практически oбучения

Защо ние?

Обученията ни са изцяло практически ориентирани. Дават се полезни практически мнения и съвети по актуални теми и проблеми.

Индивидуален подход и персонално внимание и грижа – постоянно присъствие и участие по време на целите мероприятия на Велин Филипов и Калина Златанова, както и постоянната им комуникация с участниците през цялото време.

Полагаме дължимата грижа и внимание да разберем всеки отделен въпрос или проблем и да предложим конкретен релевантен отговор и съвет.

Водещите лектори Велин Филипов и Калина Златанова са с изключителна професионална биография и натрупани в последните повече от 20 години експертни/професионални знания и консултантски и лекторски/преподавателски опит 

Прекрасна организация и атмосфера на нашите мероприятия, създаващи необходимия комфорт и възможност да се потопите и посветите изцяло на обучениетo.

Нашият екип

Съставен от изключителни професионалисти с многогодишен опит в организирането и провеждането на семинари, уебинари и корпоративни обучения, които осигуряват вашия комфорт и спокойствие и ви дават възможност да се потопите изцяло в атмосферата на организираните от нас събития.

Академия по счетоводство и данъчно законодателство

Калина Златанова

ЛЕКТОР

Калина Златанова е един от утвърдените данъчни консултанти в страната, основател и управляващ съдружник във ВК Академия.

В продължение на около седем години (2002 – 2009) е работила като началник отдел „Данъчни нормативни актове” в Дирекция „Данъчна политика” в Министерство на финансите. Участва активно в разработването и измененията на данъчното законодателство и практическите въпроси по тяхното прилагане, като работи пряко с Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание, Министерство на финансите и Националната агенция за приходите.

Калина Златанова е автор на редица коментари и публикации относно прилагането на данъчното законодателство в специализирани икономически издания. Водила е стотици обучения на практикуващи специалисти, автор на изпитни въпроси и член на изпитната комисия в ИДЕС, преподавател в СУ „Климент Охридски“, Стопански факултет, магистърска програма „Счетоводство и одит“.

Калина Златанова е основател и управител на „Унико ДиК“ ЕООД – дружество, утвърдено в сферата на консултантските услуги в областта на данъчното облагане и административно и съдебно обжалване на актове на приходната администрация.

Академия по счетоводство и данъчно законодателство
Академия по счетоводство и данъчно законодателство

Велин Филипов

ЛЕКТОР

Велин Филипов е дипломиран експерт – счетоводител и регистриран одитор, един от най-авторитетните и утвърдени счетоводни и данъчни консултанти в страната, основател и управляващ съдружник във ВК Академия.

В продължение на около пет години (2002 – 2007) е работил като началник отдел „Счетоводна практика” в Дирекция „Данъчна политика” в Министерство на финансите. От май 2007 г. до юли 2009 г. е съветник в Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание. Три години е председателствал Националния съвет по счетоводство и в периода 2003 – 2007 г. е ръководил експертните екипи, разработвали нормативните промени в счетоводното и корпоративното данъчно законодателство.

Велин Филипов е председател на Контролния съвет на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС). Той е представител на ИДЕС в консултативните съвети към изпълнителните директори на Националната агенция за приходите и на Агенцията по вписванията. Велин Филипов е също вещо лице към съда. Участва активно в разработването и измененията на данъчното, счетоводното и одиторското законодателство и практическите въпроси по тяхното прилагане, като работи пряко с Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание, Министерство на финансите и Националната агенция за приходите.

Велин Филипов е преподавател в Стопанския факултет на Софийския университет. Водил е стотици обучения за професионално развитие на практикуващи специалисти, автор е и съавтор в десетки книги, доклади на научно-практически конференции и публикации в специализирани икономически издания. Член е на редакционните съвети на водещи в страната специализирани професионални издания.

Велин Филипов e основател и управляващ съдружник на икономическа група „Филипов и партньори”, определяна като една от водещите кантори предлагаща професионални услуги в областта на данъците, данъчната и правна защита на административно и съдебно ниво, счетоводството, независимия финансов одит, бизнес консултирането и професионалното развитие.

    ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА